Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156- проблем с оригинална аларма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 156- проблем с оригинална аларма

Колеги здравейте. Колата ми е Алфа 156 и имам проблем с оригиналната аларма.Както стои колата и започва за пищи и да святка, стои стои и после пак.Изключих я с ключето което върви с ключовете, включих я и сега пак стои стои и почва да писка.Като я заключа ритам блъскам ни звук ни картина.От какво може да е.
    Alfa 156, 2.0 TS
    VW Vento 1.8- Бившата
    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Най-добре знаят алармаджиите, обикновено проблема се решава с игнориране на оригиналната и слагане нова с Гаранция.

Comment

А някой знае ли откаде и се регулира чувствителността?

Отворих я но не намерих потенциометър.
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата

Comment

и моята от време на време се разпищява.
        Иначе и аз ритам,блъскам,клатя няма аларма,включва се само когато се отвори някоя врата.Възможно е някой от датчиците да прави чакмаци,но незнам...

аз имам друг проблем,вече няколко пъти става така:заключвам колата и се чува пищенето за заключване и веднага след това колата пак се отключва!? проверих всичко багажник,врати А У сичко ОК...
        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
          А някой знае ли откаде и се регулира чувствителността?

Отворих я но не намерих потенциометър.
          Ами не се регулира, защото няма "шок" сензор.
          Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
          Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
            и моята от време на време се разпищява.
            Иначе и аз ритам,блъскам,клатя няма аларма,включва се само когато се отвори някоя врата.Възможно е някой от датчиците да прави чакмаци,но незнам...

аз имам друг проблем,вече няколко пъти става така:заключвам колата и се чува пищенето за заключване и веднага след това колата пак се отключва!? проверих всичко багажник,врати А У сичко ОК...
            Провери ключето което е на задния багажник, което казва на алармата дали е отворен или затворен.При мен на отворен не се включва.
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Мисля че проблема го реших, но времето ще покаже.
              Alfa 156, 2.0 TS
              VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Колега ако искаш сподели какво стана с алармата, и моята е с тези симптоми ! Мерси

Comment

Ще ти кажа колега.Нищо и нямаше на алармата.просто имала няколко режима. Просто трябва да се задържи бутона за активиране на алармата 2-3 секунди докато изписука още един път.Така и не можаха да ми кажат за какво е другия режим, но здраве да е. Чак толкова чувствителна не ми трябва.
                  Дано съм помогнал.
                  Alfa 156, 2.0 TS
                  VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Working...
                  X